Kategorier
Teknik

Er industri kan hyra ångpanna och rädda dagen

Oavsett om det är ett välplanerat eller högst oplanerat avbrott som gör att ni behöver hyra ångpanna, så kommer det att rädda dagen när ni får snabb leverans.

Ibland behöver man hyra ångpanna för att komma vidare med vardagen, eller för att produktionen inte ska stanna upp. Därför är det viktigt att veta var man ska höra av sig om ett planerat stopp ska göras, och än viktigare om en olycka har hänt och ni akut behöver ett nytt värmesystem. Många gånger är det avgörande att ingenting går fel, som till exempel på ett sjukhus.

Där får det inte stoppa upp ens för några minuter, eftersom det kan handla om många människors liv. Eller så kanske ni har hand om ett företag som tillverkar känsliga produkter, eller ett lantbruk med djur som behöver vård och skötsel. Oavsett vilken typ av situation ni är i som gör att ni behöver hyra en ångpanna så kan ni vara säkra på att ni får kvalitet och att leveranstiden är kort.

Vad ni behöver bestämma när ni ska hyra ångpanna

Det är viktigt att veta hur stor anläggning ni behöver. Om ni är osäkra, så är det bra att ta hjälp att räkna ut exakta siffror. Det gör att ni kan få en ångpanna som möter alla behov. Det går att skräddarsy lösningar, så att de verkligen är anpassade efter er verksamhet, och det underlättar alltid för er del. Ångpannorna är alltid klara för leverans och självständig användning.

Ni kan också inkludera anläggningar för vattenbehandling och externa tankanläggningar i er beställning, om ni så önskar. Det är helt upp till er. En hyrd ångpanna kan klara allt mellan 400 kg/timme till 16 000 kg/timme. Det är helt upp till era behov och önskningar. Såklart har alla ångpannor utrustats med extra säkerhet, för att förhindra ytterligare stopp och olyckor.